NOVA stunt! Open dag zondag 18 maart..

NOVA heeft weer iets leuks op de planning! Op zondag 18 maart organiseren wij van 12.00u tot 16.00u een opstap- en opfris dag voor de motor en auto.

NOVA STUNT! Vanwege onze open dag, mogen we jullie bijzondere verrassingen aanbieden!

  • Motorpakket Tour niet voor € 1129,- maar voor € 879,-!
  • Tourpakket: op maat gemaakte gehoorbescherming niet €130,- maar € 50,-!
  • Bij autopakketten Zilver, Zilver Student en Brons: theoriemodule gratis! (t.w.v. €30,-)

Deze aanbiedingen zijn te verzilveren t/m 25 maart. Lees snel verder, komt dat zien en schrijf je in!

Goed en voordelig leren motorrijden kan zeker bij NOVA. Ben jij, of ken jij iemand die altijd al gedroomd heeft van een motorrijbewijs? Maak dan gebruik van onze opstapdag om een gratis begin te maken met je rijopleiding en kennis te maken met de motor!

Je bent van harte welkom op ons kantoor aan de St. Annastraat 338b te Nijmegen. Hier word je ontvangen met koffie, thee en een warm welkom. Wij kunnen je daar alles vertellen over een rijopleiding. Daarnaast staan onze instructeurs klaar op het oefenterrein om je te laten ervaren wat motorrijden is.

Wij zorgen voor de kleding en het vervoer naar het oefenterrein. Zorg jij voor stevige schoenen? Aan de kleintjes wordt natuurlijk ook gedacht, dus de hele familie is welkom! Heb jij je motorrijbewijs al, maar vind je het belangrijk om aan het begin van het motorseizoen je vaardigheden op te frissen? Kom dan langs om onder begeleiding van onze instructeurs de kneepjes weer onder de knie te krijgen. Durf jij ook ons behendigheidsparcours aan?