Nova Smits Instructeursopleiding

Instructeursopleiding

Kies je eigen weg en wordt rij-instructeur.

Wil je ook anderen graag iets leren waar ze hun hele leven plezier van hebben? Ben je mensgericht, leergierig en hou je wel van een uitdaging? Dan is rij-instructeur echt iets voor jou!

Voor ons nieuw cursusjaar 2021 zoeken wij 10 kandidaten die de uitdaging aan willen gaan om zich te opleiden tot rij-instructeur B (auto).

Om te komen tot een nog betere opleiding met nog meer toekomstmogelijkheden voor jou, werken we intensief samen met onze partner Smits opleidingen.

De parttime opleiding van 6 maanden wordt betaald door de Nova Smits instructeursopleiding. De tijdsinvestering is voor jezelf. Na het behalen van je opleiding kun je bij NOVA Verkeersopleidingen of Smits opleidingen aan de slag en kom je te werken in een bekende, gezonde organisatie met een collegiale werksfeer.

  • Flexibel, zelfstandig en uitdagend beroep
  • Ontplooiingskansen
  • Baan met toekomst en zekerheid
  • Geheel intern verzorgd door onze eigen verkeersdocenten
  • Na het behalen van je bevoegdheid is werken in ons top team een mooi vooruitzicht

Kun je je nieuwsgierigheid niet meer bedwingen en denk je dat rij-instructeur zijn echt iets voor jou is! Schrijf je eigen snel in via https://www.nova.nl/instructeursopleiding/

Je krijgt snel daarna een uitnodiging voor een informatiebijeenkomst waar we dieper ingaan op de opleiding en wat het betekend om te werken in een Topteam.