Rijangst

Wel een rijbewijs, maar niet meer durven te rijden? De snelweg niet meer op durven, alweer die vervelende tunnel, het zweet dat je uitbreekt als je de weg niet kent. Je zult er maar last van hebben. Je bent niet alleen. Veel mensen hebben hier last van en NOVA de verkeersopleider van Nijmegen kan u helpen! Stap voor stap, met een vertrouwd gevoel op weg. Daar gaan we immers voor: Zekerheid, vaardigheid en veiligheid!

Onze rijangst-coach

Onze rijangst-coach heeft een jarenlange ervaring opgebouwd en wij werken samen met het IPZO. Dit is een gerenommeerd instituut waarvan rijangst een onderdeel is.

Onze rijangstcoach heeft niet alleen een instructeursbewijs, maar heeft daarvoor ook een gerichte opleiding met succes afgerond en werkt onder de beroepscode van het rijangstlabel.  De cursus wordt gegeven door Psycholoog drs. Jan van den Berg eigenaar van het IPZO en schrijver van het boek omgaan met rijangst.

Heeft u rijangst dan is het van groot belang dat u begeleiding krijgt van iemand met ruime praktijkervaring; het is beslist meer dan een ritje met een instructeur er naast!
De werkwijze voor het aanpakken van rijangst gaat als volgt: tijdens het kennismakingsgesprek/intake wordt het probleem doorgesproken en wordt er samen met u een begeleidingsplan gemaakt.

Tarieven rijangstcoaching Prijs
Losse les van 90 minuten €100,-
Pakket van 4 lessen van á 90 minuten €375,-

Heeft u vragen of wilt u graag dat onze rijangstcoach contact met u opneemt? Stuur ons dan een e-mail met de gegevens naar info@nova.nl of bel ons op 024-388 2000.

16136 logos_rijangstlabel DEF

“Rijangst beheerste al twintig jaar mijn leven. Het zweet kon me van tevoren al uitbreken als ik de stad uit moest. Ik zag het meeste op tegen de snelweg. Snel weg van de snelweg was mijn motto waarmee ik mij tegen de rechter streep plakkend naar de volgende afslag spoedde. Op een gegeven moment kreeg ik zelfs een heftige angstaanval op een plek die ik daarvoor als “veilig” bestempeld had. Toen had ik er genoeg van en ben ik schoorvoetend gaan informeren of NOVA iets met mij kon (want zelf vond ik me hopeloos).
Ik ben het echt aangegaan en heb dingen geleerd die ik niet voor mogelijk hield. Het resultaat? Als iemand me nu vraagt of ik mee naar Tokio rij (als chauffeur!) dan doe ik het!

R.V., man, 58 jaar.