Autorijbewijs

Autorijden is leuk, en steeds meer een noodzaak! Of je nu gaat solliciteren, op jezelf gaat wonen of gewoon lekker gaat reizen, met rijbewijs wordt het allemaal een stuk makkelijker.

Nu is het dan zover! Je denkt er over na of misschien al besloten om met autorijlessen te beginnen. Nova biedt je de mogelijkheid GRATIS een proefles te nemen. Je maakt dan kennis met ons team en onze persoonlijke aanpak. Onze ervaren instructeurs geven je een advies op maat. Samen met de instructeur / rijcoach bepaal je de route die het beste past bij jouw aanleg en inzicht als verkeersdeelnemer. Daarbij kun je gebruik maken van onze voordelige pakketten. Uiteraard is het ook mogelijk om losse rijlessen af te nemen. Dat noemen wij nou een PERSOONLIJKE AANPAK!

Vanzelfsprekend biedt een complete rijschool, zoals Nova Verkeersopleidingen te Nijmegen, ook rijlessen voor het behalen van het rijbewijs B-automaat aan. Deze rijlessen worden verzorgd in de nieuwe elektrische Renault Zoë.

Nova Verkeersopleidingen

Nova Verkeersopleidingen neemt ook deel aan het 2toDrive-programma. Wanneer je 16½ jaar bent, mag je beginnen met rijlessen en mag je op theorie-examen. Het praktijkexamen mag je afleggen vanaf 17 jaar. Wanneer je slaagt als je 17 jaar bent, rij je tot je 18de verjaardag onder begeleiding. Vanaf 18 jaar mag iedereen zelfstandig de weg op!

Ben je oud-bromfietsleerling van Nova Verkeersopleidingen? Dan krijg je jouw eerste rijles van ons cadeau! Bel voor meer informatie naar 024-3882000.