Spoedcursus

Spoedopleiding of spoedcursus zijn kreten die wij horen wanneer er geïnformeerd wordt naar de mogelijkheden bij Nova Verkeersopleidingen en vanzelfsprekend bieden wij deze mogelijkheden aan!

Voordat je kunt starten met een spoedopleiding moet je in het bezit zijn van het theoriecertificaat zodat dit geen bottleneck voor de planning van het praktijkexamen is. Als je geslaagd bent voor je theorie-examen, plannen we een intakeles in. Tijdens deze intakeles maakt onze instructeur een inschatting of je geschikt bent voor een spoedopleiding. Vervolgens wordt samen met jou bepaald hoeveel lessen nodig zijn.

Spoedopleiding

Een spoedopleiding is helaas niet voor iedereen de beste leermethode. Sommige leerlingen hebben hebben meer tijd nodig. In dit geval krijg je van ons een eerlijk advies.

Tijdens de spoedopleiding wordt in overleg met jou en je instructeur een praktijkexamen vastgelegd. Met de examendatum in het vooruitzicht worden de lessen in goed overleg gepland. Je moet denken aan 2, 4 of 6 weken. Deze rijlessen worden dan door maximaal 3 instructeurs verzorgd. De spoedopleidingen zijn alleen in blokuren van 100 minuten te volgen.

Heb je interesse? Schrijf je dan direct in via het inschrijfformulier of bel ons als je vragen hebt op 024-3882000.